Log in

View Full Version : Nettverkskort på Xbox 360



Hayabuuza
22-01-2012, 16:25
Hei! Støtter xbox 360 Gbit nettverk? har Slim-versjonen.

Edit: Lønner det seg å ta med egen switch, mtp. jeg muligens har på Xbox/pc samtidig? Har funnet Gbit-switch til 200,- på dustin (http://goo.gl/a2HHH) Og holder det med cat6, eller bør jeg legge på en 50-lapp til for å få cat7?

#PK
22-01-2012, 17:44
Nei, den har ikke Gbit-port. Er vel sjelden er behov for det? :)

Cat 5e holder i massevis, støtter 1 Gbit! Cat 6/7 er bortkasta penger etter min mening ;)

Hayabuuza
22-01-2012, 20:05
Okei, takk for svar :-)

mato
23-01-2012, 20:37
hvist jeg ikke tar helt feil er ikke tec så glade i deltakere med netverksutstyr , enkle huber er oki switcher nei nei , men noen fra tec må neste bekrefte .

obrestad
24-01-2012, 01:04
Hub? Hvor i all verden får du kjøpt hubber nå til dags? Og da spesielt med gigabit... :p
Det er policy at deltakere ikke skal sette opp sitt eget nettverksutstyr.

I teorien er 1 plass == 1 enhet på nettverket.