Log in

View Full Version : WLANet mitt kutter ut! =\



saita
12-06-2006, 20:02
Jeg har et D-link PCI kort i min stasjonære pc. Det er koblet opp mot en WLAN router som deretter går i en Speedtuch ADSL-modem. Men når jeg går på nett, kan jeg sitte der i ca 5-10 minutter, før nettet kutter, og jeg må reboote. å gå i CMD og skrive <ipconfig /release> + <ipconfig /renew> fungerer ikke. jeg må helt reboote. Men en annen sin laptop kan sitte på nett hele tiden, mens min detter ut.. har prøvd å oppdatere driver, men uten hell... noen forslag til løsning og\eller feilen det kan være?

2K3
12-06-2006, 21:14
har du testet med et annet kort? Evt avinstaller kortet og bruk en tidligere driver enn den du pleier å bruke ;)

aviruse
13-06-2006, 11:09
VIrus!!!!!!!!!!!...

saita
15-06-2006, 10:26
har kjørt norton for å finne og slette virus. den finner virus, men den vil ikke slette de, så det må jeg gjøre manuelt.

Har prøvd å avinstallere de driverne som ligger på kortet fra før, men da klikker maskina, og jeg må terminere prosess: "mmc.exe"

har også prøvd å oppdatere driverne på kortet med WINupdate og med CDen som fulgte med, og med å finne nye på nett. Det samme skjer, maskina klikker, og jeg må terminere "mmc.exe".

så jeg tror jeg tar like godt en formatering på pcen, og installerer alt på nytt.. bare finne drivere til alt først... ;)

aviruse
15-06-2006, 13:39
last ned avast; ccleaner, Ad-Aware, finner de på denne siden http://digi.no/nettjuveler/
bare søke etter de på siden

i tilleg bruker jeg TuneUp Utilities 2006, men den er cracka....

2K3
15-06-2006, 18:39
så jeg tror jeg tar like godt en formatering på pcen, og installerer alt på nytt.. bare finne drivere til alt først... ;)
Kanskje ikke så dumt det. Så får du ryddet opp i det meste!

Breiker
17-06-2006, 11:52
når man skal fjerne virus er det noen retningslinjer man må følge:

1. skru av system restore i winxp
2. kjør antivirus i safemode. start maskina på nytt og fjern virusene i safemode. husk å ikke ha i nettverkskabelen.

Dette fikser biffen..

Forresten saita. Det kan være et annet problem med kortet ditt som får det til å kutte. Det er servicen Wireless Zero Configuration. Det er ofte et stort problem. men det er en enkel løsning på det.
Må bare finne linken først

saita
20-06-2006, 19:53
hvordan kan jeg konfigurere WZC da, breiker?

Breiker
22-06-2006, 00:29
Bruker du dlink programmet til å koble deg på det trådløse nettverket eller bruker du det "innebygde" i windows?

http://www.smallbusinesscomputing.com/webmaster/article.php/3577111

Dette er likt i 2000 og xp
http://www.ifelix.co.uk/tech/2000.html

mer info
http://www.smallbusinesscomputing.com/webmaster/article.php/3577111

saita
23-06-2006, 16:59
thank you :)

Breiker
26-06-2006, 00:51
bare hyggelig. jeg er bare best noen ganger