Log in

View Full Version : [Forum] Får ikke lasta opp avatar



jallamann
14-12-2006, 00:15
Tittelen sier vel mye. Står bare "unable to save image", selv om bildet er 100x100 piksler og veier usle 2 kilobyte...
Andre som har samme problem?

Amplexor
14-12-2006, 01:04
Prøv 99x99 piksler :P Har ikke lastet opp avatar bilde på ett par år, så vet ikke om det funker.. :P

jallamann
14-12-2006, 02:04
Nope, funker ikke...

PussyCat
14-12-2006, 14:11
Jeg har samme problemet... Og jeg vil også gjerne ha avatar! Hint ønskes med stor takk! :)

Breiker
17-12-2006, 19:37
ta heller å legg det ut et sted og link til bildet. mye bedre

jallamann
18-12-2006, 05:46
Siden avatarer blir kopiert til TGs forumserver ser jeg liten vits i å laste den opp en annen plass, og ja, jeg har prøvd.

jallamann
02-01-2007, 08:39
Bump!
Fortsatt ikke fungerende...

Bjelland
02-01-2007, 14:07
Eg og har samme problemet....
Skulle likt og hatt mitt egent avatar :(

netrom2k
02-01-2007, 15:50
sjekket størrelsen på bildet? står no om det og.

CEO
02-01-2007, 16:44
Dette er forøvrig ikke første gangen, am I right? Skjedde vel i fjor eller om det var to år siden... Var det Hellboy som fiksa biffen da?

jallamann
03-01-2007, 04:08
sjekket størrelsen på bildet? står no om det og.

Ønsker å bruke samme avatar som på et annet forum. Det forumet har større begrensninger (80x80, 11kB), så dette bildet jeg vil bruke skulle fungere fint. Men, nei.

Tamyka
03-01-2007, 12:26
Funker ikke for meg heller :(

bio-java
07-01-2007, 01:14
jeg satt faktisk og tenkte på at jeg har samme problem... fix it plz

cruz
07-01-2007, 12:47
Jeg har sett på admin-tingen og jeg fatter ikke hvorfor det ikke skal funke. I utgangspunktet skjønner jeg ikke forum en gang. Hurra for news!!!
Men jeg kan be Per om å se på det jeg, eller Arve. :-)

evil_t
07-01-2007, 16:12
Satt og tenkte på det nå cruz. Er det egentlig noen aktive moderatorer her nå?

jallamann
07-01-2007, 16:19
kan være at uploadmappa for avatarene har feil chmod

cruz
07-01-2007, 18:33
Satt og tenkte på det nå cruz. Er det egentlig noen aktive moderatorer her nå?

Det er meg da :-) Jeg vet ikke hvor aktive de to andre er..
Men jeg er så lite fan av forum som du bare får det, og jeg fant ikke ut hvordan jeg skulle fikse det der.

bio-java
08-01-2007, 14:41
Det er meg da :-) Jeg vet ikke hvor aktive de to andre er..
Men jeg er så lite fan av forum som du bare får det, og jeg fant ikke ut hvordan jeg skulle fikse det der.

tsk tsk ikke bra nok, jeg vil ha ny avatar nuh! chop chop, spit spot

#PK
08-01-2007, 14:44
Jeg vil også ha egen avtar! Har funnet flere på nett, som burde tilfredsstille alle krav.. :P Men funker det? Å nei, da.. :(

Bjelland
08-01-2007, 18:06
Samme med meg :( hadde lagt egent og alt!

HellBoy
14-01-2007, 17:26
And then, from the depths!
Arve the great light fikser biffen, og med litt flaks skal avatarer nå fungere igjen. Woop woop. 100x100px, 40kb.

[EDIT: Mapper må chmoddes, blir vel gjort "snart, så ikke hyl ut om feilmeldinger ennå]

Amplexor
30-01-2007, 06:39
woho! Superfikseren Arve! :cool:

Ikke det at jeg har tenkt å bytte avatar, men kjekt at det funker :rolleyes:

bio-java
30-01-2007, 19:48
må filen være 100x100 eller kan den være 97x100?
ps: det funker fortsatt ikke :X

Holmen
31-01-2007, 22:52
Ikke for og mase men jeg får også den samme feilmeldingen.

Mvh Johan

CEO
31-01-2007, 22:59
Samme her... Får hverken lastet opp eller linket til min egen avatar... kjipern!

Bjelland
31-01-2007, 23:01
Ditto... :(

Holmen
12-02-2007, 22:42
*Bump*
Virker fremdeles ikke:P


Johan

bio-java
02-03-2007, 22:12
funker ikke for meg ENDA!
-_-

per
08-03-2007, 03:20
ops...ikke sett denna før nå..fy per...

har gjort ett par forandringer..håper detta funker nuh :/

CEO
08-03-2007, 06:21
Takker og bukker!!

Crow
26-03-2007, 18:30
Crow delivers.

Løsning: velg "do not use avatar" først.
Save changes.
Velg ny avatar.
Save changes.

Win...