Log in

View Full Version : Vil det bli hull/mellomrom i bordplatene?



Goggen
31-03-2007, 10:53
Skulle gjerne ha fått greie på om det er hull eller mellomrom i bordplaten slik at det er mulig å få kabler under platen.

Dette er pga. det blir veldig trangt om plassen dersom skjerm, tastatur, mus og pc skal stå på min lille 80x60 plass :rolleyes:

Evnt. lage hylle, men vil helst unngå dette siden det er nok å bære på fra før.

merilin
31-03-2007, 10:54
Det er hull der fra før :-)
(Det er ikke lov å lage nye altså!)

Goggen
31-03-2007, 11:03
Takk, kjempe bra at jeg fikk et bra svar på det :)

^Bear
31-03-2007, 17:17
Seff ere høl i bordene, har vært det sia 05 eller 04 om jeg ikke husker feil?

evil_t
31-03-2007, 23:02
Hehe. Mener å huske at det var småkrise kvelden før med brente driller og sløve bor.

^Bear
31-03-2007, 23:54
Uansett, ere høl ere håp! haha

John Morten
01-05-2007, 00:29
Hehe. Mener å huske at det var småkrise kvelden før med brente driller og sløve bor.

Japp, det var en skikkelig møkkajobb å bore to hull i hver eneste plate før Tg-04. Vanlige hobbydriller ble stående igjen mens det røyk av dem. De orket ikke den jobben. Det samme kan vel sies om en del av oss som holdt på med det, vi knakk en etter en vi også. Men å kalle det krise er egentlig å ta det veldig langt. Pleier å være andre ting som nok er viktigere å få under kontroll enn akkurat det med boring av hull i bordplater.

I år var nesten halvparten av bordplatene bytta ut, og da var det igang med det samme sirkuset før åpningen i år også. Men hull ble det.

John Morten