Log in

View Full Version : finner ingen lan servere at all.



Tande P
07-04-2007, 03:04
finner ingen servere på switchen, er ikke brannmuren eller antivirus. Noen råd hadde vært koz

oleerik
07-04-2007, 03:34
på samme switch som deg? Prøvd flere spill?
Uansett: Har samme problem med BF2. Har ikke prøvd noe annet spill på lan enda.

Kan noen foresten forklare meg hvorfor men bare finner servere på sin switch? Hvorfor kan ikke hele partiet var på samme?

Tande P
07-04-2007, 03:37
Har prøvd en rekke spill ;_;

oleerik
07-04-2007, 04:17
Ok. Har ikke prøvd noen andre spill jeg. Men får ikke BF2 til å funke på lan... Må vi bruker hamachi?? Dette er isåfall ekstremt rart O.o

Tande P
07-04-2007, 04:34
hamachi funker jo alltids fett

Tande P
07-04-2007, 04:38
Men det er jo uansett litt surt!

Jonhoo
07-04-2007, 11:46
Dere skal ha mulighet til å finne spill i hele hallen...
Prøv å disable firewall.. Vet at MS firewallen blokkerer det ihvertfall.

oleerik
07-04-2007, 11:58
Dere skal ha mulighet til å finne spill i hele hallen...
Prøv å disable firewall.. Vet at MS firewallen blokkerer det ihvertfall.

Ok. Vi har prøvd med flere her og ingen finner hverandre på BF2 ihvertfall.. ^^,

Jonhoo
07-04-2007, 17:35
Rart... Har selv testet BF2 i salen, og da funket det...
Gi meg switch # + IPer så skal jeg ta det videre til Tech =)

Tande P
07-04-2007, 19:37
switchen her 69-4

#PK
07-04-2007, 20:16
Har samma probleme sjæl - finner ingen hverken på BF2 eller Quake 3. Funker derimot fett å koble direkte til IP, da... Litt plagsomt/tungvint, men....