Log in

View Full Version : TG Forumet - Editing bug



Creativity
16-09-2013, 20:49
Fler som har det som meg at når de trykker edit så må de skrive alt på nytt? Altså, editing feltet blir helt blank så man må ta vare på og copy paste koden?
Hvis det er slik for flere enn meg, så hadde det vært greit å få fiks på det, hehe.

knuti95
16-09-2013, 21:03
Er sånn for meg hvis jeg vil endre signaturen min.

Zarbon
16-09-2013, 21:16
Er slik for meg også, både på signatur og innlegg i forumet.

Vetle
16-09-2013, 22:06
Jeg erfarer det samme, har gitt beskjed til de høyere makter som kan fikse! :)

Takk for feilmeldingen.

test

existemi
17-09-2013, 01:07
Vi er på saken. Håper på å få løst problemet i løpet av et par dager.

Vetle
17-09-2013, 20:31
Dette skal fungere igjen nå! :)

Creativity
17-09-2013, 20:44
Takktakk :)


EDIT: Fungerer nå!