Log in

View Full Version : Spørsmål, første gang på TGSnusmumrikken.
03-11-2014, 01:52
- Er det noe spesielt vi bør få med oss på første TG?
- Hørte om noe badegreier av en kompiss, går det busser da eller?
- Hvordan melder vi oss på Compoer?
- Vurderer tog som transport til TG, hvor langt er det fra stasjonen til skipet? GÅr det busser eller huker dere inn Taxi?

Mosy
04-11-2014, 12:47
- Følg med på "timeplanen" (på gathering.og) for å se hva som skjer på scenen, og ta dere en spasertur rundt i skipet en gang i blant. Alltid mye stands/utsalgsboder og kikke på.
- Det har de siste årene pleid å bli arangert "nerdswim" i den lokale badehallen. Tidligere år har badehallen da vært reservert TG-deltagere i 1 eller 2 dager, med gratis inngang. Sist TG (2014) var det gratis kun for de 200 første, resten fikk redusert pris, og hallen var da også åpen for andre besøkende. Det har da vært gratis busser til og fra vikingskipet (10 min å kjøre). Det er med andre ord usikkert hvordan ordningen blir på TG15, men det blir trolig mulighet for et bad:).
- Slik var det på TG14 (http://www.gathering.org/tg14/no/creative/compo-system-guide/), det vil trolig bli mye likt på TG15. Mer nøyaktig informasjon vil komme mye nærmere påsken;)
- Togstasjonen ligger 5 minutter med taxi fra skipet. Greieste er å finne seg en taxi. Er man få/gjerrig kan man sikkert finne andre nerder å dele en taxi med;)