Log in

View Full Version : Bord utbygging i høyden tips og idèer



pil
28-03-2004, 18:33
Hei litt fersk i gamet, men tenkte litt på det med plass tenkte og ha med litt ustyr så da er det noen gode forslag, jeg har skaffet meg som jeg tenkte og dele litt mere synlig enn det ellers er her på forumet så langt. Andre har sikkert flere løsninger og idèer å komme med.?

pil
28-03-2004, 18:39
Her er føste bilde på en løsning, OBS! pass på stabilitet.
Tårn løsningen.

pil
28-03-2004, 18:52
Her er den lettvinte løsningen for de som har liten plass i bilen sånn som meg. Tenkte kanskje og bruke en mdf plate (massive plate) som jeg skjerer ut så den passer til maxi towerene mine. To aopen, det blir velidig stabilt. og med litt gaffa teip ((scene) svart teip i glass fiber) så sitter det slik at du kan bruke ganske mye makt og towrene må velte bak eller forover før noe skjer.

En del bedere en det bilde jeg fant her. (måtte krympe det litt i størrelse siden det var over 300kb max er 100)

stidz
28-03-2004, 19:20
tok ikke det der over 1 ampere? så litt vel mye ut på den hylla

[VK]Boogieman
28-03-2004, 19:56
Originally posted by pil
Her er den lettvinte løsningen for de som har liten plass i bilen sånn som meg. Tenkte kanskje og bruke en mdf plate (massive plate) som jeg skjerer ut så den passer til maxi towerene mine. To aopen, det blir velidig stabilt. og med litt gaffa teip ((scene) svart teip i glass fiber) så sitter det slik at du kan bruke ganske mye makt og towrene må velte bak eller forover før noe skjer.

En del bedere en det bilde jeg fant her. (måtte krympe det litt i størrelse siden det var over 300kb max er 100)
Hvor er det billigste stedet å få tak i en sånn plate?? Og hvilken størrelse er den beste?

HaanZ
28-03-2004, 21:05
Originally posted by [VK]Boogieman
Hvor er det billigste stedet å få tak i en sånn plate?? Og hvilken størrelse er den beste?

Uansett kva andre bedrifter skal ha for det, eg kan gje deg billegare, og du kan få akkurat den lengda du vil :D

[VK]Boogieman
28-03-2004, 21:58
Originally posted by HaanZ
Uansett kva andre bedrifter skal ha for det, eg kan gje deg billegare, og du kan få akkurat den lengda du vil :D
okaii??? Gi meg et bra tilbud da...

pil
28-03-2004, 22:04
Jeg målte litt på kabinettet mitt her nå og så at en plate på ca 45-50cm i bredde, og lengde på 160cm over 2 plasser 2*80cm

En mdf plate får du på maxbo el. tilsvarende utslag av trevarer

Det går fint med sponplate og men da må du ha flere støtte bein hvis platen er lang og du skal ha mye tungt oppå

Fant en link på også en løsning som kan sikkert funke fint han har også noe til skjermen så han får tastaturet under

http://www.planetarve.com/gallery/tg03/akq

HaanZ
28-03-2004, 22:12
Originally posted by [VK]Boogieman
okaii??? Gi meg et bra tilbud da...

Ingen aning. Er det ein stad eg kan finne slike å kjøpe?

[VK]Boogieman
28-03-2004, 22:20
Originally posted by HaanZ
Ingen aning. Er det ein stad eg kan finne slike å kjøpe?
Nå trudde jo jeg at du fiksa sånn selv da...

HaanZ
28-03-2004, 22:50
Originally posted by [VK]Boogieman
Nå trudde jo jeg at du fiksa sånn selv da...

har ingen aning på pris ;)

SnipeAlot
29-03-2004, 08:11
http://snipealot.com/tg04/frasiden640.jpg

Som dere ser er beskyttelsen på der på bildet, den er tatt av nå :)
Rustfritt stål er finfin "farge"

HaanZ
29-03-2004, 10:37
Originally posted by SnipeAlot
http://snipealot.com/tg04/frasiden640.jpg

Som dere ser er beskyttelsen på der på bildet, den er tatt av nå :)
Rustfritt stål er finfin "farge"

Fin den, men fy søren så ripete kabinett :D, men du manglar vel ikkje dør slik som meg.

HaanZ
29-03-2004, 11:04
http://home.online.no/~solorte/images/Arbeidsplass.JPG

Det er slik eg sit nå, om nokon lurte :D

Teit, det var berre link.

SnipeAlot
29-03-2004, 11:53
Originally posted by HaanZ
Fin den, men fy søren så ripete kabinett :D, men du manglar vel ikkje dør slik som meg.

Ripete er bare fornavnet :D

Har dør ja. Maskinen var litt mer tildekket med saker og ting før når jeg hadde vannkjøling, men nå med ny hardware har jeg ikke mekket vannkjøling enda, og orker ikke kjøpe nytt kabinett enda :)

wiak
31-03-2004, 18:05
Originally posted by SnipeAlot
Ripete er bare fornavnet :D

Har dør ja. Maskinen var litt mer tildekket med saker og ting før når jeg hadde vannkjøling, men nå med ny hardware har jeg ikke mekket vannkjøling enda, og orker ikke kjøpe nytt kabinett enda :)
å det sier du at ditt er ripete? du skal få se mitt :p

Mosy
31-03-2004, 19:26
Mitt ble også ganske ripete da det ble trillet ut av hallen uten noe teppe mellom seg, andre kabinetter og trallen acv metall. Ble litt irritert på fyren, men men, han var vel ganske trøtt... dessuten var det et beige kabinett som jeg ikke har nuh lenger...

|nEmO|
31-03-2004, 20:39
Her (http://www.andersen.vg/TG04/tghylle2.jpg) er mitt og Don Spiff's hylleprosjekt for i år.
Brukt litt tid på den.

Det skal selvfølgelig være mere på den. bl.a en maskin til og noen høytalere osv... :)

CEO
31-03-2004, 21:43
Originally posted by |nEmO|
Her (http://www.andersen.vg/TG04/tghylle2.jpg) er mitt og Don Spiff's hylleprosjekt for i år.
Brukt litt tid på den.

Det skal selvfølgelig være mere på den. bl.a en maskin til og noen høytalere osv... :)

3(!) floppies? What a ****?

|nEmO|
31-03-2004, 21:55
Det er bare en spøk..
A:
B:
C: ???