Log in

View Full Version : MVA på bilettene?LeAf
17-01-2008, 15:54
Var noe prat på at TG-folket måtte betale MVA avgift for Stortinget kom med noe så latterlig som at dette ikke er ett kulturarrengement, og at det dermed ble dyrere å arrangere dette, noe som ville føre til ett dårligere tilbud på TG.

Hva skjedde med dette? Blir det dårligere internett? Lite artister? Hva skjer? :)

Chiobe
17-01-2008, 16:03
MVA er inkludert i billett prisen allerede, så der problemet er tatt hånd om.
men du kunne også fått svar med å søke først.

merilin
17-01-2008, 16:28
Det var fylkesskattekontoret som kom med MVA-kravet. KANDU/TG er selvfølgelig uenige og har sendt tilbake en klage. Ingenting er blitt avgjort i denne saken foreløpig, men for å være forberedt på det verste har vi inkludert MVA i billettprisen. Dette forklarer hvorfor billettprisen er høyere i forhold til de tidligere årene. Fordi vi velger å vær forberedt så vil det ikke skje at tilbudene etc blir rammet som følge av et negativt resultat av saken.

Dersom saken ender som vi vil, at fylkesskattekontoret tilslutt skjønner at de ca har skutt seg i foten, så vil beløpet som er satt av til MVA gis tilbake til deltakerne. Hvordan det vil skje og om det skjer på TG08 eller TG09 vil vi komme tilbake til. Det siste avhenger av når en endelig avgjørelse på MVA-saken blir vedtatt.

Billettprisene ble diskutert her: http://forums.gathering.org/showthread.php?t=4805