Log in

View Full Version : Har 2 plasser tur/retur Vestby-Hamarlilfire
08-03-2008, 21:41
Hei og god dag!

Vi er to kompiser som har planlagt å dra på The Gathering i år. Men vi har vært heldige å fiksa oss ganske god plass oppover, det vil si at vi kjører en Chrystler Voyager (7seter) + en relativt stor henger (1.50mx2.50m).

Dette betyr at vi har bestemt oss for å tilby 2 plasser i bilen vår, med tilhørende utstyr.

Ruten vi kommer til å kjøre, eller lettere sagt hvor vi kan plukke deg opp er som følger;
Vi starter i Son (like ved vestby), om du bor i Moss/Kambo området så kunne vi evt hentet deg, annet enn dette kunne vi plukke dere opp i Vestby, Ås, Oslo, og videre oppover den direkte ruten.

Vi har som sagt ganske stor plass, det vil si at hver person får god beinplass og kan ihvertfall ta med seg;
1 Skjerm
1 Datamaskin
1 Stor bag
1 sett sovepose/dyne og pute
+ mer kan avtales om nødvendig

Vi kommer til å dra fra Son omtrent ved 06.00 tiden på Onsdag morgen, vi drar såpass tidlig slik at vi kommer frem tidlig, så legg deg tidlig daen før!

Prisen vi tillbyr er omtrent 400kr tur/retur per person, dette er mest for å dekke bensin/evt. slitasje samt mulig overskudd går til våre familier som låner oss bilen og hengeren =)

Høres dette interresant ut så er det bare å stille spørsmål, dette er ingen auksjon, men mer første mann (og kvinne) til mølla, vi vil ikke være urimelige mot noen.

Kontakt oss gjerne gjennom forumet, eller bruk epost day_ham -krøllalfa- hotmail -dått- com , vi vil se når eposten/inlegget er sendt og velge de 2 første =)

Med vennlig hilsen
Thomas og Chris

aviruse
08-03-2008, 23:24
endre eposten din så ikke spamboten får det (bytt ut @ med [på]

lilfire
09-03-2008, 13:05
Takker for den, det ble vist gjort i natt =)