Log in

View Full Version : info om bordene



Gravizt
22-02-2009, 00:38
noen som har vært på tg før so kan si noe om bordene, vet hvor stor plassen er og lager hyllen derreter, hylla jeg lager skal ha bunnplate. har hørt at det er hull i bordene for ledninger, er dette sant eller går ledningene bare ned bak bordet? lurer på fordi jeg må vite om hullet til ledningene i hylla kan være i bakplata eller ikke.

Evelen
22-02-2009, 00:47
Det er vel ikke noe og satse på at det er hull tror jeg.
Så du må kanskje ha kablene ned over kanten om du må ha kassa på gulvet.
Uansett, ville heller satt den på hyllao m du har hylle..

Freakzor
22-02-2009, 01:05
når jeg var der i fjor så så ikke jeg noen hull,så vi hadde kablene på bordet, men du burde kansje lage et hull i hyllen eller noe til å ha ledninger igjennom der..... (lissom i hjørnet innerst til høyre og/eller venstre)

oleerik
22-02-2009, 01:25
når jeg var der i fjor så så ikke jeg noen hull,så vi hadde kablene på bordet, men du burde kansje lage et hull i hyllen eller noe til å ha ledninger igjennom der..... (lissom i hjørnet innerst til høyre og/eller venstre)

Hæ? Alle platene har vell hull?

Gravizt
22-02-2009, 02:29
er vel dette jeg er kommet frem til av hylle nå.
http://bildr.no/thumb/351435.jpeg (http://bildr.no/view/351435)
er litt rar men. its hardcore.

Evelen
22-02-2009, 03:00
nice hylle det, kanskje male den gul/orangsj på tuppene og mørkt ellers?

Bimme
22-02-2009, 09:52
en ting kan jeg si deg ! når du har litt mye pynt foran på hylla har den veldig lett for og velte FRAMOVER =)

Du burde sende bilde til sec !

Evelen
22-02-2009, 10:25
er jo bare og legge tunge ting bak..

Gravizt
22-02-2009, 10:30
skal jo ha en pc skjerm hengende i den, pluss at hylla på toppen ligger litt innafor bordet, og det er støttestag, så det eneste som er utafor forann er piggene.

Wishy
22-02-2009, 15:10
er vel hull i alle bordplatene til kabler ja..? var iaf det der jeg satt i fjor

JaQ
22-02-2009, 15:34
Det er hull for ledninger, ja. Alltid vært det.

marilla
22-02-2009, 15:53
Hvor kommer "alltid vært" fra? Jeg borret personlig hull i .. 2-3 rader før TG07, så jeg kan skrive under på at det ikke alltid har vært. :)

JaQ
22-02-2009, 16:20
Rettelse: Alltid vært det de gangene jeg har vært der.

Freakzor
22-02-2009, 16:24
da husker jeg kansje feil, men det er i vertfall ikke huller på hver eneste sitteplass..... det har jeg tillogmed bilde av.... ;P

Gravizt
22-02-2009, 16:52
noen som har bilde av et bord så jeg kan se?

Freakzor
22-02-2009, 19:24
http://img3.nettby.no/users/f/r/e/freakzoor/files/P3190002.JPG
http://img3.nettby.no/users/f/r/e/freakzoor/files/P3190001.JPG
http://img3.nettby.no/users/f/r/e/freakzoor/files/P3190003.JPG
bildene er kansje dårlige, men du ser at det ikke er noen hull på de bildene....

Gravizt
22-02-2009, 19:56
ok, flott de der, da ser jeg hvordan ledingene må bli lagt opp.

Andreasftw
22-02-2009, 21:39
Syns nå at jeg ser et hull på det siste bildet ditt jeg men, Freakzor;P
(mellom den oransje/røde tingen og den panter-flaska, under de ledningene)

Bimme
22-02-2009, 21:42
er det ikke hull der da?

Andreasftw
22-02-2009, 21:46
Jeg syns også at det er et hull der, men uansett da. Det er som oftest hull på de fleste radene;) Som jeg har sett ihvertfall.

Ickz
24-02-2009, 16:15
det har vært hull ca midt på platene (under der man kan se ledningene ligger på det siste bildet til Freakzor) alle de 3 årene jeg har vært på hittil, og synes også jeg kan se det på det bildet der. Så jeg regner med at det er hull der i år også...

Edit: Fant et bilde jeg tok i fjor der man ganske tydelig kan se at det er flere hull bortover bordene...

Wishy
24-02-2009, 16:45
Om man ser på det bildet HER (http://gathering.org/tg08/gallery/albums/brukerbilder/Kristoffer_Nes_Langemyhr-aka-xenox-1205938516.jpg), så ser det ut til at det er hull noen plasser, mens andre ikke har denne luksusen o.O Kan dette stemme?

Gravizt
24-02-2009, 18:16
men en ting, er den plassen man har (80x60cm) over disse hullene, eller er hullene liksom bak plassen?

Evelen
24-02-2009, 18:29
50% av hullet er på plassen din tror jeg

Gravizt
27-02-2009, 23:56
oi da. får ta med baufil og se hvordan det går.

Freakzor
28-02-2009, 16:39
hvorfor skal du ta med baufil? :P

Ickz
01-03-2009, 00:52
Forresten, er det noen som vet noe om hvor langt det er mellom 2 rader? vi på rekka mi har nemlig litt lyst til å prøve å lage en banner som går mellom de 2 rekkene vi skal sitte på... Vet at ingen kan vite nøyaktig dette ennå (siden bordene ikke er satt opp ennå ofc) men noen som vet sånn ca hvor bredt det var ifjor?

BlackkoZ
01-03-2009, 01:14
Omkring 3-4 meter....
Så fremt man ikke sitter der det er ekstra gangplass :)

Husk nå at du må 2-3 meter opp i høyden for at den skal kunne henge der, og det kan fort være at security nekter dere det, da det kan stå i fare for å velte 2 hyllerader (regner med at dere fester det til hyllene).
Spesielt når det er lufting :)

Crazy_Man
01-03-2009, 02:03
kan man få tak i noen som kan bore hull hvis man ikke har med boremaskin?

Evelen
01-03-2009, 03:25
kan man få tak i noen som kan bore hull hvis man ikke har med boremaskin?Det er ikke låv og båre i bordene.
Båremaskin på strømnettet er ikke bra.

merilin
01-03-2009, 06:35
oi da. får ta med baufil og se hvordan det går. Å bruke baufil på bordene er hvertfall uaktuelt. Man skal ikke gjøre noe med bordene, heller ikke spikre eller skru fast ting på de.


kan man få tak i noen som kan bore hull hvis man ikke har med boremaskin?
Man trenger ikke å ta med borremaskin..!! Hvert år er det som regel en del rader som byttes ut med nye av ulike grunner. Hvert år er det noen crewmedlemmer som står og jobber med å lage hull.

Det har skjedd før at borremaskinen eller en del av den har gått i stykker pga dette. Så det kan være grunnen til at enkelte bord ikke har hull, men alle skal ha hull.

Ickz
01-03-2009, 13:16
Omkring 3-4 meter....
Så fremt man ikke sitter der det er ekstra gangplass :)

Husk nå at du må 2-3 meter opp i høyden for at den skal kunne henge der, og det kan fort være at security nekter dere det, da det kan stå i fare for å velte 2 hyllerader (regner med at dere fester det til hyllene).
Spesielt når det er lufting :)

takk for info, må tenke litt over det der ja ;)

SuperTeD
09-03-2009, 23:55
ang. plass mellom radene

Omkring 3-4 meter....
Så fremt man ikke sitter der det er ekstra gangplass :)

Husk nå at du må 2-3 meter opp i høyden for at den skal kunne henge der, og det kan fort være at security nekter dere det, da det kan stå i fare for å velte 2 hyllerader (regner med at dere fester det til hyllene).
Spesielt når det er lufting :)

er det noen som har et litt mer nøyaktig svar på dette?
hvor langt er det fra pallekant til pallekant mellom to vanlige rader. Regner med det finnes et tilnermet fasitsvar her da antall plasser er ca samme og det sikkert kommer inn under visse brannforskrifter etc. noen som vet?