Log in

View Full Version : Prox n' Gamers046 HylleworkProx
04-11-2009, 22:12
Hylle lager man. Kansje vi er litt vel tidlig ute men ingen av oss har vært på TG før og ingen av oss er flinke i sløyd :p
Hittil har kun planlegginga begynt og helga 14-15 ETTER at jeg har vært nedom Komplett og handla ny pc så skal min garage Nord i Vestfold ryddes opp og vi skal hente sirkelsagen og kansje litt til. Vi skal lage en 2-manns hylle som er 2-delt. Så hvis en av oss plutselig ikke kan eller hva sødern så har vi 2-2mannshyller som kan settes sammen om noen forstår meg rett...

I dag har jeg gjort et kjapt utgangspunkt på Google-sketch. Lasta det ned for første gang for ca 35minutter siden... Lærte fort gitt =)
Pallene måler 3,20 men det er jo for mye. Så jeg må få retta bigtime på målene.

Den nederste hylla (Skrå, grønne) Skal ha flere åpne/Lukke luker med lås. Oppå der kan all mulig drit havne igjen. Denne sketchen er langt fra ferdig men grunnet jobb må jeg ta kvelden nå og det er sjeldent jeg er i humør til å skrive lange og relativt gode referater så jeg tok det nå mens jeg var i nogenlunde humør.
Av farger tenkte jeg og Gamers046 å gå for sort, sølv og signalgrønt. Blir en liten veggseksjon mellom oss også. Tror jeg skal lage til en sånn skrå vegg på venstresida av hylla i tilegg. Kom gjerne med tips osv. Det trengs!
Fester osv kjøpes på Biltema (Eller lignende) og skruer har jeg NOK av siden jeg så på at det ble tømt 13tonn helt nye skruer her om dagen og da gikk det en del med hjem.

Sketcheeez:

http://i226.photobucket.com/albums/dd216/Demo7k/hyllesketch1.jpg
http://i226.photobucket.com/albums/dd216/Demo7k/hyllesketch2.jpg
http://i226.photobucket.com/albums/dd216/Demo7k/hyllesketch3.jpg
(Merk; Dette er bare et førsteutkast som skal påbygges og endres en god del.

Extreme_H_H_H
05-11-2009, 00:59
hylla ser ok ut den, men som du også sa, målene dine må endres... så stor plass du har forestilt deg der, kan du bare drømme om, med mindre du skal kjøpe 2 plasser pr. stk.

Men den ser fin ut den :)
gleder meg til å se worklog med skikkelige bilder ;)

marilla
05-11-2009, 09:43
Sånn som pallene er plassert på det bildet, så har dere beregnet tre plasser på to stykker. Det er flere som gjør det, men vær klar over at dere da må betale for en ekstra billett. I utgangspunktet sitter det 1.5 person per pall-mellomrom, noe som i praksis er litt vanskelig. Dermed sitter man gjerne 2 - 1 - 2 - 1 mellom pallene. I utgangspunktet er plassene 80cm brede og 60cm dype. :)