Log in

View Full Version : The Norwegian Olympiad in Informatics (NIO)The Gathering
30-01-2010, 12:52
Are you interested in programming? Do you like logic, mathematics and problem solving? In that case, you might be interested in the Norwegian Olympiad in Informatics (NIO) (http://www.nio.ntnu.no/)!Les hele saken på gathering.org / Read the entire article at gathering.org. (http://www.gathering.org/tg10/en/news/192/65/The-Norwegian-Olympiad-in-Informatics-NIO/)

Daniel
31-01-2010, 03:27
Hvorfor er dette postet på gathering.org?
Har vel ingenting med TG å gjøre?

Duckers
31-01-2010, 11:58
Hvorfor er dette postet på gathering.org?
Har vel ingenting med TG å gjøre?

TG ble startet som et demosceneparty og har stort fokus på programmering og andre former for kreativ databruk fortsatt i dag. Det antas at en stor andel av de over 5000 menneskene som kommer på TG synes programmering er interessant og er med på TG for å dyrke sin interesse.

At vi støtter opp om og opplyser om kule tiltak som informatikkolympiaden er dermed både positivt og naturlig, og interessant for en stor del av TGs deltakere. TG arrangerer 8 egne konkurranser som har med programmering å gjøre i år, og vi synes det er veldig positivt å kunne bruke våre informasjonskanaler til å vise deltakerne at det finnes stimulerende tilbud til dem også utenfor påsken.

Hva mener du egentlig "har med TG å gjøre" da?

Daniel
01-02-2010, 15:35
Programmering har klart noe med TG å gjøre, men akkurat den artikelen hadde ingen tilknyttning til TG som jeg forstod det.
Hadde forstått det om det f.eks. var innlevering av kvalifikasjonsoppgaver e.l. på TG.

Trodde bare at nyhetene på gathering.org var forbeholdt informasjon om datapartyet.

gloom
01-02-2010, 20:02
Trodde bare at nyhetene på gathering.org var forbeholdt informasjon om datapartyet.
Da har du lært noe i dag. :)