Log in

View Full Version : Macintosh.. hvor?yu-chan
11-02-2003, 22:46
Ok, jeg har ikke tenkt til å starte noe foredrag om hva slags maskin som er best eller noe.. men jeg vurderer å delta på 3 konkurranser på TG. :D

Hvor passer en demo inn? Som Mac-bruker kan jeg ikke delta i Fast Intro og lignende slik jeg har forstått reglene. :( Er det wild eller alternative som er stedet da?

---
Yu-chan aka Ronny Salomonsen

Madsy
11-02-2003, 23:29
hehe dette er et PC party. Mac er Mac, ikke PC
Tro du sitter litt i saksa gitt. Evt kan du kanskje bruke den ene PCn min litt. :p

Formosissima
12-02-2003, 09:35
Originally posted by Madsy
hehe dette er et PC party. Mac er Mac, ikke PC
Tro du sitter litt i saksa gitt. Evt kan du kanskje bruke den ene PCn min litt. :p

TG ble vel originalt startet som et -Amiga- party, om jeg ikke har misforstått helt.

Siden jeg har både PC, Mac og Amiga, så klarer jeg meg fint da.

Men jeg støtter mac, jeg kommer også med det :)

Madsy
12-02-2003, 13:34
Originally posted by Formosissima
TG ble vel originalt startet som et -Amiga- party, om jeg ikke har misforstått helt.

Siden jeg har både PC, Mac og Amiga, så klarer jeg meg fint da.

Men jeg støtter mac, jeg kommer også med det :)

Stemmer sikkert, men nå er det mest PC det går på. det er jo også noen amiga / C64 compoer seff :)

Lykke til :D

Formosissima
12-02-2003, 14:02
Originally posted by Madsy
Stemmer sikkert, men nå er det mest PC det går på.


Joda, seff, men det blir fler og fler med mac også :)
- Hadde det i fjor, og fikk god hjelp når jeg trengte det. All ære til rap<vanskelignick> og mac-standen :D

Crizp
12-02-2003, 14:43
Har du Mac (good for you) kan du jo delta i bl.a. HiQual music, PixelGFX (du har vel Photoshop) eller Anim compo (AfterEffects, Maya osv)

Forutsetter selvfølgelig at du har ihvertfall en grunnleggende forståelse for konseptene og kan bruke nødvendige programmer da, men hvis du bare kan _litt_ skal du ikke være redd for å lage noe og bidra med det - er ikke sikkert det blir tatt med eller vinner noe, men jo fler som deltar jo bedre synes jeg - scenen trenger alltd flere folk :)

OT: Hadde en fin ny TiBook for et halvt år siden som jeg skulle ta med men så måtte jeg levere den tilbake fra jobben... grrrr.... beste bærbare i verden (bortsett fra den nye 17" da)

kusma
12-02-2003, 15:58
BetongApe - democrew-sjefen - er mac-bruker, og han har snakket om at han har planlagt å tillate mac-demoer i pc-compoen. I disse abstraherte programmeringspråks-dager har vel sånt lite å si i utgangspunktet. Jeg synes i hvertfall mac kan være en bra demoplatform.

yu-chan
12-02-2003, 18:15
Ikke kom her og si at TG er kun for PC brukere.. det blir bare for teit. :mad:

TG er for alle.. enten du bruker PC, Mac, Amiga eller Commodore 64. Stiller gjerne opp med GameCube også jeg.. men har ikke sakene som trengs for å progge mot den :(

---
Yu-chan aka Ronny Salomonsen

r-0X#Zapchud
13-02-2003, 20:43
Originally posted by Formosissima
Joda, seff, men det blir fler og fler med mac også :)
- Hadde det i fjor, og fikk god hjelp når jeg trengte det. All ære til rap<vanskelignick> og mac-standen :D

*kremt*
moi = <vanskelignick> :)

Hvordan gikk det egentlig med den stakkars, voldtatte iMacen til slutt?

Uansett, det funker som bare faen å være mac-bruker på TG! Ble kjent med noen kule folk (OptimizE, Formodmgiodfgnnima etc :D), bare fordi de hadde mac på TG. Sier meg fornøyd med det ;)
Jeg kommer med mac i år og, og ser ikke for meg at jeg skulle støte på noen problemer pga. det.

Formosissima
13-02-2003, 21:18
Originally posted by r-0X#Zapchud
Hvordan gikk det egentlig med den stakkars, voldtatte iMacen til slutt?


Tittei ;P
Joda, den iMacen funket da.. Tilslutt.. Sånn litt på halv tolv, men den funket.

Men i år har jeg eMac da, håper den funker litt bedre (så jeg slipper å jage deg og de stakkars macmenneskene (om de er der) fra plassene deres hele tiden ;))

r-0X#Zapchud
13-02-2003, 22:51
Hihi, men stort sett alt funker bedre enn iMacen du hadde i fjor da, hvertfall når den oppførte seg som når jeg drev og tukla med den :) eMacen vil nok gjøre sin nytte... håper jeg ;)

Formosissima
13-02-2003, 22:59
Ja, håper da det.. :)

Forresten så er det både 9.2 og OS X på emacen da. (Selv om jeg etter div. krangler med OS X fortsatt liker 9.2)

OptimizE
14-02-2003, 21:14
Blir jo spennende å se hvordan Jaguar takler nettverket i år.. :)

Jeg drar _selvfølgelig_ med meg macen i år igjen. Jeg får lite, om ikke noe, pes for det, og det funker som tusan. :cool:

yu-chan
15-02-2003, 01:24
Jeg gleder meg til å prøve ut Jaguar mot nettverket på TG. Har aldri trengt å sette opp noen innstillinger verken mot Nextgentel ADSL, Telenor Internett via modem, nettverket hjemme (både med og uten trådløst nettverk via bredbåndsruter) og til slutt på jobben.

Er veldig fornøyd med at det er NULL oppsett som skal til for å få ting til å fungere :D Med Windows derimot brukte jeg opptil 2-3 dager på tidligere TGer.

gloom
16-02-2003, 16:53
Det vil bli mulighet for å delta med Mac-demoer i år, enten i den vanlige democompoen eller i Alternative Platform, det er ikke helt bestemt enda. :)

Tell
17-02-2003, 14:45
Jeg drar helt definitivt med min (fremtidige) 17" PowerBook + 20" Apple Cinema Display. Tuller ikke!

Jeg tror det er fint for alle Windows-brukerene å se at det er ikke "bare" Windows som gjelder. Linux har det jo gått i i mange år, men Mac-delen av TG'en trenger mer promo!

Jeg la merke til en del Mac-brukere i fjor, og gjorde litt support for noen av dem. Med Direct Connect for Mac blir jo dette bare mer & mer moro!

Jeg har mistet navn/e-postadresse til en som var bort hos meg, hvis det var deg så kontakt meg! Jeg hadde Dual 1GHz G4 + 22" Cinema Display og Soundsticks.

r-0X#Zapchud
17-02-2003, 16:02
powerbook: jeg tror jeg var bortpå plassen din og så på den feeeeeeeeeeete 22"'s ACD'n :)
hvis han karen du mista navn/epostadressa til var en sånn ganske liten, ung fyr med lyst hår, så var det nok bror min, 'n Lunatic/Sondre. han var iaf borte hos deg flere ganger og lånte noe software :)

wobbler
18-02-2003, 10:19
Tjenare.

Jag har följt diskussionerna angående en eventuell mac-compo på TG, och det verkar som om möjligheterna att arrangera en sådan är goda :)

Jag och två engelska killar startade för ungefär 1 månad sedan en ny mac-grupp (Osmosys), och vi hoppas att kunna ha en OSX-demo klar innan sommaren, och kommer alltså inte att kunna ha ngt klart till TG '03. (tyvärr)

I övrigt är jag glad att se att det finns support för mac från aktiva sceners. Själv var jag aktiv i slutet av 80-talet (ingick i Equinoxe/C64), men har sedan dess varit helt bortkopplad från hela scenen. Men jag hoppas verkligen att fler och fler macintoshanvändare får fäste (och status!) så att det blir ordning på kvaliteten på mac-demos. De demos som finns idag är knappast något man kan kalla speciellt uppseendeväckande... hehe.

Ok, det var allt tror jag. Ville mest säga hej :)

OptimizE
20-02-2003, 10:00
Wobbler: Det ser lovende ut med tanke på Mac-scenen for tiden :) Dere får levere Mac-demo på TG'04.. Det ser ikke ut som at Mac-delen på TG kommer til å forsvinne, tvert i mot. Den blomstrer som aldri før :D

lug00ber
26-02-2003, 14:47
kan ikke se noen grunn til at man ikke skal kunne tillate enhver plattform som man får vist fram noe fra til en compo som fast intro, som uansett sjelden pleier å bli vunnet pga kodeskills, og således ikke trenger å ha noen klar avgrensing av maskinvare man kan benytte.
concrete?

AlroN
07-03-2003, 08:57
Gjesp... Mac, Shmack

Har brukt en del Mac på jobben, men jeg må si at jeg aldri har likt den no særlig. En ting er greit, den kan brukes til å surfe internet med å skrive dokumenter. Har jo også hørt at den er god på bildebehandling. Men mitt inntrykk var at alt annet på "makken" var heller tungvindt å få til. Systemets oppbygning er for enkelt til at det kan holdes systematisk, og alt virker som et rot. Nå er jeg som sagt ikke en "advanced" mac bruker. Men, jeg står uimponert. Kanskje mitt inntrykk vil være noe annet etter TG03.

Så, for å kaste stafettpinnen videre, noen andre som har gode og objektive argumenter for Mac vs. Pc.

Jeg er VELDIG for å bruke andre os enn Windoze, f.eks. Linux, men å gå over til en helt annen hardware. Ja, da skal det være bra...

Concrete/CtZ
07-03-2003, 10:50
Originally posted by AlroN
Gjesp... Mac, Shmack

*snip*

Så, for å kaste stafettpinnen videre, noen andre som har gode og objektive argumenter for Mac vs. Pc.

Ja. MacOS X. Oh, og det pornografiske designet. Vis meg en stygg Mac laget de to siste årene, og jeg vil bli imponert. (Altså -etter- de første iBookene, som jeg syntes så heslige ut)Jeg er VELDIG for å bruke andre os enn Windoze, f.eks. Linux, men å gå over til en helt annen hardware. Ja, da skal det være bra...

Trust me, it is. Apple har tatt UNIX og gjort det linuxfreaksen ikke har fått til med Linux. Nemlig å bevare kraften til *ix-baserte systemer, og puttet et enkelt og intuitivt grensesnitt oppå. Mac FUNKER, uten noe dill, men alikevel kan du gå under panseret og storkose deg.